Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Levi100
kiváló munkája, köszönjük !  Elkészült a samsung1 billentyűzethez tartozó ékezetfül fekvő változata is. Letölthető az álló változattal együtt.


Letöltés:  eoldal   

              4shared


Előnyök:

- Az ékezetes karakterek, számok, szimbólumok továbbra is három lapon érhetők el, de az elrendezés a használati gyakoriságot veszi alapul. Az első lapon az ékezetes kisbetűk, a másodikon az ékezetes nagybetűk, a harmadik lapon a szimbólumok található, a számok mindhárom lapon helyet kaptak.


- Az ékezetes karakterek és a számok a pc-ken szokásos elrendezésűek.


- Az ékezetes karakterek és szimbólumok megnyomását követően rögtön visszaugrik az alap beviteli billentyűzetre, hasonlóan, mint a windows billentyűzet esetén. Ez nagyon meggyorsítja a bevitelt.


- A számok és általában a számokkal előforduló szimbólumok esetén viszont nincs visszalépés, így számsorok bevitele gyorsabb.


- Mindig az első lapra lép be, ahol az ékezetes kisbetűk és számok vannak, ezek a leggyakrabban használtak.


- Zárójelek nyitó tagjai után nincs visszalépés csak a záró tagok után. Célszerű a nyitótaggal együtt a záró tagot is egyből lehozni, és közéjük írni a szöveget.


Hátrányok:


- Néhány ritkán használt karakter kimaradt az eredetiből.


- Csak nagy betűkkel történő folyamatos írás körülményesebb, de az alapbillentyűzet is a kisbetűkre optimalizált (nincs caps lock).


Telepítés


A My device (Saját eszköz) \ Windows mappába kell a két állományt másolni Total Commanderrel, (vagy Resco explorerrel)  majd utána Soft resetet nyomni.


Megjegyzés:


Fekvő módban egy gombbal kevesebbet biztosít az alapbillentyűzet, így történetesen a vessző nem érhető el rajta. Az első lapon található vessző, amely megnyomást követően azonnal visszalép. Táblázatokba történő bevitelkor viszont a harmadik lapon található olyan vessző, amely nem lép vissza, ez számbeviteleknél lehet hasznos.

 

Kép  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

  

 

 

Kép Kép Kép