Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

balage1 - 2008. október 26.

 

Én is mondanék pár dolgot a kis Samurol.
Az én számomra a legjobb pda ami most létezik, amióta a hh3 - as rom van rajta mintha kicserélték volna, akkuidőm sohasem kevesebb 3 napnál, pedig nyúzom rendesen. A processzor felséges bár a régi qtek s110 emben is intel volt és az is tökéletes volt, ez csak jobb annál sokkal.

 


A memóriával semmi bajom sincs, pedig az elején féltem, mert ugye a winmo 2003 - ban én magam betudom állítani, hogy mennyi legyen a programokra nálam folyamatosan 85 mega körül volt, emiatt féltem is kicsikét amikor omniát vettem, hogy ebben már nincs ilyen szabályzás, de hála istennek tévedtem rátettem a spb pocket plust ami bezárja a programokat mindig, igy nem megy 55 mega alá a memória, kezdésnél pedig 62Mib körül mozog.
A kinézete a kütyükének sztem jelenleg a legjobb, rendkivül szeretem igazán design-os vékony és formás.

 


A csatlakozóval én sem vagyok kibékülve, de ez van igazából már megszoktam, csak nadrágzsebben kicsikét kényelmetlen, tokot meg nem sikerült szereznem még mindig (de annyira mondjuk nem is szeretem).

 

A gps részével sokat kínlódtam régebben, mostanság 2.5 - 3 perc alatt mindig van pozícióm pedig agps - t nem használok (sokallom a 60 forintot 32kb - ért)
Navigálni jól navigál, a TMC - t szeretném már hogyha használhatnám normálisan, remélem egyszer megoldódik az is.
A maximum amit látott az nálam 10 hold volt, méghozzá a Gellért téren miközben vártam a villamost a megállóban.
A kis utcákban azért a 4 - 5 műhód is folyamatosan megvan, nem ereszti, tartja és még a kesztyűtartóban sem hallottam tőle, hogy (GPS vétel megszűnt).

 


Billentyűzete szerintem kiválló, legalábbis nekem, nincsenek nagy ujjaim.

 


Fényképezője hát nem profi de nem is arra való, hh3 rommal már azért lényegesen jobb képeket lehet csinálni mint régebbi romokkal remélem az újabb romok is ilyen mértékben javulnak, de profi akkor sem lesz, de szerencsére arra van más.

 


Hangja fantasztikus, főleg, hogy vettem egy jó kis madzagos fülest hozzá egy Koss - t és brutálisak lettek a mélyhangok, meg a hangok tisztasága is. Az mondjuk kicsikét idegesít, hogy rendkívül hosszú a két madzag ha összekötöm őket ,de bluetooth fülest meg nem akarok hozzá, mert akkor meg az FM rádió nem működik, nálam az fontos, és folyamatosan hallgatás alatt van, RDS funkció tökéletesen működik benne.

 


Wifi fantasztikus bárki pda-jával hasonlítgatom össze mindig vagy több hotspotot lát, vagy erősebben tarja őket.

 


Képernyő nekem tetszik, sajnos nagyobb napfényben nem nagyon látszik a tartalom, de ennyi gond legyen, nálam azért ilyen ügyben az Iphone vezet, annak csodálatos a kijelzője.

 


A Gsm része is fantasztikus, mondjuk a Samu azért ebben nagyobb mint a HTC vagy Eten, ők nem gyártanak telefonokat a samu meg igen, ez látszik is, vagyis hallatszik.
Mind1 nálam igazából bevált és a barátom lett a mindennapokban.

 


Ja igen a stylust egyedül csak resetre használom. másra eddig nem volt szükségem.
Motion szenzor nekem rendkívül tetszik, egyszerűen ki nem kapcsolnám.