Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Benzinkút ikonok beépítése IGO8-ba.

by Szeszo

 

Kép


Olyan embereknek, akik szeretnek egy bizonyos cég (pl. Shell, MOL, stb.) kútjánál tankolni azoknak ajánlott elvégezni ezt a kis átalakítást a navigációs programjukon. Egyszerű bemásolással (felülírással) megoldható, hogy az ország legismertebb benzinkútjainak logója megjelenjen útvonalunk mentén. Előre tudni fogjuk, hogy milyen kút felé közelítünk és ha nem a kedvencünk az, akkor nyugodt szívvel tovább hajthatunk. 

A művelet előtt készítsünk biztonsági másolatot az IGO8-ról, mert hibás folyamat végrehajtás után könnyen összeomolhat navigációs programunk!


Lássuk a hozzávalókat:

 

      1. Total Commander PC-re (az ikonok bemásolására)
      2. A benzinkút ikonok letöltés (tömörítsük ki)

 

Az ikonokat valamikor pár éve töltöttem le egy szorgalmas IGO buheráló oldalról. Utólag is szeretném megköszönni munkáját annak, aki az ikonokat elkészítette.

 

Madártávlatban így fog kinézni a dolog:

Kép

 
A megvalósítás menete a következő:
 

1. Kinyitjuk az SD\iGo8 könyvtárat, ott megkeressük a Data.zip-et, átmásoljuk a PC-re, Total Commanderrel megnyitjuk, abban pedig ott van az ui_igo8 könyvtár. Amikor ezt is kinyitjuk, találunk benne két könyvtárat, common és icons. Ezeket fogjuk felülírni.


Mégpedig így:

 

Kép

 

Kattints a képre a nagyításhoz!
 

Végezve a bemásolással becsukjuk a könyvtárainkat és visszajutunk a data.zip-hez.A módosított data.zip fájlt visszamásoljuk az SD\iGo8 könyvtárba, felülírva azzal az eredetit.
Ezzel el is végeztük munkánkat és már láthatjuk is a soron következő benzinkutat cégtáblával együtt.


Elindítjuk a programot és ez a látvány tárul elénk:

  

Kép