Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játékajánló Taurtól

2009.01.18

Játékajánló Taur-tólAsphalt 4 HD v1.12.

Kép

Hangulat:

Pörgős utcai autóversenyzős játék, gyönyörű grafikával, és izgalmas játékmenettel. Érzetre és stílusra a PC-s Need for Speed Underground-hoz hasonlíthatnám. Itt is lehet az autót tuningolni, és természetesen Karrier mód is van, ahol, különböző pályákon versenyezhetünk pénzért. (Hátránya: A Fő memóriába települ automatikusan)

Irányíthatóság:

Irányítani a kocsikat, a képernyő tapizásával lehet, de a D-pad is működik. Az irányításhoz hozzá kell szokni, de viszonylag egyszerűen irányítható.

Teljes képernyő: Az általam próbált verzió nem töltötte ki a teljes képernyőt, alul a Today Screen látszódott (sajnos).

Elérhetőség: http://www.gameloft.com/mobile-games/asphalt-4-elite-racing-hd/

 

vycman : "Asphalt 4 Elite Racing-nek az 1.12-es verziója, ami kifejezetten Omniára és HD-ra lett kiadva, tökéletesen működik teljes képernyőn mozgásérzékelővel !!!!!!

 
Marble Worlds 2
 
Kép
 

Hangulat: Az eddig általam valaha látott legjobb mozgásérzékelős játék az Omniára. A Teetert is szeretem, de ez annál is sokkal jobb. Különböző pályákon kell egy kis sárga golyót irányítanunk, döntögetve az Omniánkat, és számos feladatot kell megoldanunk. Olyan mint egy mászkálós játék, csak itt a mozgásérzékelőt használjuk. Ugrálni, ugratni, teleportálni, lebegni, robbantani, lejtőre fel-le tudunk menni a golyóval. A játék közben hangulatos zörejek hallhatók a háttérben. Megéri az árát, csak ajánlani tudom! THE BEST!

Irányíthatóság:A telefont döntögetve vezetjük a golyót a pályákon, az irányítása egyszerű, a mozgásérzékelő nem annyira érzékeny, mint a Teeternél. Ugrani a D-pad megnyomásával tudunk. Ha a környezet megkívánja, akár egy gombnyomással ki is kapcsolhatjuk a mozgásérzékelőt, ezáltal szüneteltetve a játék menetét. Összességében nagyon jól irányítható! (Ha nem megy az Omnia mozgásérzékelőjével, be kell másolni a HTCEmu fileokat a Windows könyvtárba! )

Teljes képernyő: Igen teljes képernyős, a hangulata is szuper, a háttérzajokkal együtt.
 
 
RealDice MultiPlayer Championship Poker Internet Edition v4.32Kép

Hangulat: Egy jó hangulatú Pokerjáték (Texas Hold’em), ahol egyszerre láthatjuk az összes játékost játék közben. Sajnos a lapméret elég kicsi és így nem igazán jól látható. De aki szereti látni az egész asztalt, annak meg kell hoznia ezt a kompromisszumot. A játékot lehet űzni neten keresztül, vagy akár csak gyors partykban, de van lehetőség bajnokság lebonyolítására is.

Irányíthatóság: érintéssel és a D-paddal is, viszonylag könnyen irányítható az alsó virtuális gombok nyomkodásával. Számos beállítást és extra funkciót kínál, például, elolvashatjuk a stratégiai útmutatásokat és a játékszabályokat is.

Teljes képernyő: nem, sajnos a képernyő alján megjelenik egy fekete csík, de ez nem zavaró.
 
Aces Texas Hold'em® - No Limit Poker


Kép

 

Hangulat:Nekem ez volt az első és legkedvesebb Pókerjátékom, mióta PDA-m van. Egy jól kezelhető Texas Hold’em Pókerjáték ez, melyben igen sok opciót lehet beállítani, a tétektől kezdve a játékosok számáig, az irányításon keresztül a képernyő fekvésig szinte mindent. Ha jól konfiguráljuk, egy nagyon jó és könnyen kezelhető Pókerjátékot kapunk. A kártyák mérete kellően nagy, a játék élvezetes. (Nekem ez a kedvencem Pókerban.)

Irányíthatóság: érintéssel és a D-paddal is, nagyon egyszerű (azért nem árt ha beállítjuk, hogy az akciómenü, mindig ugorjon fel, ha mi következünk)

Teljes képernyő: Sajnos nem teljes képernyős, alul itt is egy fekete csík jelenik meg, de ez nem zavaró.
 
Prince Of Persia HD v1.0.3
 
Kép
 

Hangulat: A népszerű számítógépes játék PPC-re írt változata, mely gyönyörű grafikai megoldásokat kínál, remek irányíthatóságot (ezt azonban kicsit szokni kell). Változatos feladatokat kell teljesítenünk, ellenségekkel harcolnunk, miközben igen változatos pályákat járunk be, itt ugrálunk, kapaszkodunk, vívunk, csúszunk, lógunk stb. Nem igazán lehet megunni, mászkálós PPC-s játékban az egyik legjobb jelenleg. (Hátránya: A Fő memóriába települ automatikusan.)

Irányíthatóság: érintéssel és a D-paddal is, nagyon egyszerű, én személy szerint a Stylus-os megoldást kedvelem a legjobban.

Teljes képernyő: igen

 
PPcSokoban v1.3 by Ask4Soft
 
Kép
 

Hangulat: Egy klasszikus ládatologató logikai játék, nagyon bele lehet merülni, még függőséget is okozhat. A játékban egy raktárost kell irányítanunk, és ládákat a megfelelő helyre (a zöld pontokra) tologatnunk (NAGYON FONTOS, A LÁDÁT CSAK TOLNI TUDJUK, HÚZNI NEM!). A játék 90 pályát kínál, melyet meg kell oldanunk, de a neten további pályákat tölthetünk le. A legjobb játék az unalmas várakozási idők kitöltésére. Csak ajánlani tudom.

Irányíthatóság: Kézzel, D-pad-dal, de a legjobb ha stylus-sal irányítjuk az emberkénket, viszonylag egyszerű, könnyen meg lehet tanulni.
Teljes képernyő: Igen teljes képernyőn élvezhetjük! (Szinte bármely PDA-n elfut)


 

Spb Matches


Kép

Hangulat:
Különböző fejtörőket kell megoldanunk, gyufaszálak áthelyezésével. 3 nehézségi szint van és 30 pálya. Az eleje, még könnyű, de a vége, már sokkal nehezebb. A feladatokat angolul kapjuk, de a nyelvezete igen könnyű, szóval simán meg lehet érteni, mit is kell tennünk. Különösen ajánlott, akik szeretik a logikai fejtörőket.

Irányíthatóság:
Kézzel, D-paddal, de a legjobb ha stylus-sal.

Teljes képernyő:
 Nem, de szinte észre sem lehet venni.Spb Sodoku
 
Kép
 

Hangulat: Aki szereti a Sodoku-t annak kötelező játék. Aki nem ismeri a szabályokat, annak jó tanuló játék. A lényege, hogy számokat kell beírnunk a négyzetekbe, de ugyanaz a szám kétszer nem szerepelhet egy sorban és egy oszlopban sem. (Röviden ennyi, de a profik biztos jobban le tudnák írni.  )

Irányíthatóság: Kézzel, D-paddal, de a legjobb ha stylus-sal.

Teljes képernyő: Nem, de szinte észre sem lehet venni.
 
 
Infinite Dreams K-Rally v 1.0Kép

Hangulat: Autóversenyzős játék, ahol felülnézetből irányíthatjuk a járgányt (10 különféle), és különféle pályákon le kell győznünk az ellenfeleinket. Izgalmas élvezetes játék. Tanulópályával kezdünk, ahol a játék elmagyarázza az irányítást. Csinálhatunk karrier módot, de lehet csak egyszerűen versenyezni is. Új autó vásárlására is van lehetőség.

Irányíthatóság: Kézzel, de a legjobb ha stylus-sal. A kocsi arra megy, amerre mutatunk neki a képernyő felületén.
Teljes képernyő: Igen, nagyon szép grafikája van.