Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


E-mail

 


Használd a keresőt !

(Ctrl+F)
(pl.: igo, coreplayer, tcpmp, rom, névjegyzék, magyarítás stb.)

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

zenehallgatás, fényképezés

(patience, 2008.12.01 21:00)

Én még nem olvastam, hogy valakinek leszakadt volna az a kis takaró.

Nem vagyok fotós, (ha az lennék nyilván nem Omniával fotóznék) a múltkor hirtelen felindulásból csináltam egy képet, ez lett belőle : https://i900.eoldal.hu/fotoalbum/nincs-megadva-rovat/kepek/90
Szerintem egy nem erre kiélezett géptől nem is annyira rossz.

Videócsengés

(Balázs, 2008.12.01 20:53)

odáig már eljutottam h ha wmw ormátumot llitok be a hang an képincs!
Ötlet h mi lehet a baj? eseteg valamlyik fényképes telefonkönyv v hivókép megjelenitő proginak nincs olyan tulajdonga h ott lehet e videócsh-otvariálni?

fényképező

(olahjana, 2008.12.01 20:47)

Ja és az előzőhöz... Olyan szemcsés a kép mintha 640x 480 lenne 40 collon. Vagy törődjek bele hogy 100.000 fölött ennyi jár? Vagy mint a T-online sávszélesség reklamálásnál: "a 8 megabit csak a maximum... " Itt meg a névleges teljesítmény???

zenehallgatás fényképező

(olahjana, 2008.12.01 20:41)

Sziasztok.

Megmondaná valaki hogy ha valaki zenét hallgat hogy vágja zsebre a telóját hogy a csatlakozónál ne szakadjon le a kis takaróelem????
Másik dolog: A fényképező pöpecül eltalálja a beállítást, tök jó kontrasztos a kép de mikor kész a kép egy sz... kifakult élmentes szemét. Próbáltam a Stop gombbal is fényképezni az semmi változás
Nem lehet azt beállítani hogy amit nekem mutat azt is fényképezze?
THX

rom

(patience, 2008.12.01 20:26)

Ha nincs semmi gondod a pda-val NE cserélj romot !
Akkora különbség nem tapasztalható, sok esetben egy sima HR is segít apróbb problémák megoldásában.
Az üzemidő is növelhető kisebb trükkökkel, beállításokkal. A memória is jól kezelhető a már megismert trükkökkel.

Videocsengés

(patience, 2008.12.01 20:23)

Az mp3-akat a My Storage\My Documents könytárból is látja. Én mp4-et próbáltam, nem ment sajnos.

rom

(szabi, 2008.12.01 19:55)

sziasztok. megszeretném kérdezni hogyha azzal a rommal nincsen semmi gond ami alapból fentvan mert gondolom romot azért frissítetek mert a teló fagy meg sokminden nem megy, akkor nemkell feltenni másik romot gondolom, vagy ha felkell akkor milyet ajánlotok h tegyek fel?

Videócsengés

(Balázs, 2008.12.01 18:40)

Köszönöm a választ érdekes dolog ez mert intézőben behuzom a my documents/my ringtones ba egy wmw fájt hosszu tapi és felajánja h beállitás csengőhangnak
igen ám de nem nyert marad főmenübe való beéllitott másik mp3 csengőhang

olvstam valahol h meg kéne próbálom ugy h a my storage mappában létrehozok egy my documents mappát abbban belül egy my ringtones mappát
nem tom h jo lessz e de egy próbát megér
amugy csak engem érdekel a dolog ennyire vagy más is küzködik vele?esetleg valaki akinek megy?

Érintőkijelző

(nyikolaj1977, 2008.12.01 17:10)

Éppen SPB Mobil Shell progit telepítettem amikor megérkezett a helyzet. A röhej az, hogy szgépen még tudtam dolgozni az Omnián, csak amikor igen vagy nemet vagy mentési helyet kellett " érinteni " akkor volt a baj, mivel nem reagált. A szervizben hozzá sem tudtak szólni egyből márka szervíz.

Romfrissítés

(Mercury, 2008.12.01 17:03)

A néhány sorral lentebbi beírásra reagálva, ha minden igaz, én vagyok, akinek meghalt a telcsije és visszavitte a boltba. Azóta az van, hogy helyben nem tudták megcsinálni, mivel annyira készre vágta a frissítésnél beálló hiba, hogy a Samsung szervizbe kell vitetniük, ahol 30 napon belül (állítólag nem lesz annyi) alaplapot cserélnek benne. A szervizes hölgy azt mondta, hogy tutira megcsinálják, de ugye ennek az ára az alaplapcsere lesz benne. Úgyhogy én megfogadtam, hogy ha megcsinálják, romfrissítést házilag ezen a telón többet nem csinálok, mert nem merem még 1x kockáztatni, hogy tönkre vágjam vele.
Ugyebár az XDHK2-t próbáltam felrakni és ez okozta a gondot, legalábbis nálam.

Érintőkijelző

(nyikolaj1977, 2008.12.01 16:53)

Sziasztok!
Egy hete van Omniám és behalt a kijelzőm. Működik, dolgozna, csak az érintésekre nem reagál. Hiába minden ( reset, akku ki, újraindítás )semmi. Most küldték meg a Samsungnak. Remélem hamar visszaér. Az érdekeln, hogy tapasztalt-e vki hasonlót vagy egyedi a problémám.
Előre is köszönöm!

Magyarítás/gombok

(patience, 2008.12.01 14:15)

Én semmit nem tudok róla, és a pdamanian sincs akkor ezek szerint csak 1 user akinek 908-asa van. A modacon talán többet tudnak róla.

Magyarítás/gombok

(Toti, 2008.12.01 13:39)

A pdamaniára még nem tudok írni, várom a 24 órás regisztrálási időt, de most elolastam az illető problémáját is.
Nem tudom, hogy a boltba valamit is csinálnának újból, gyakorlatilag egy Omniát kértem ezek megegy Omniát adtak, ráadásul már cserélték is 1x, csak épp a forrást nem adtam meg, hogy ne Kínából hozzák. Az olvastam, hogy a gyártó Kínában forgalmazott készülékein a típusjelzés végén mindig egy 8-as áll. Tehát ez az i908. Ennyi lenne a különbség? Vagy ez rosszabb jobb? Ti se tudtok róla semmit, hogy mi a különbség?

magyarítás/gombok

(patience, 2008.12.01 13:07)

Szerintem az i900-ra való magyarítást tették fel, lehet, hogy emiatt vannak a problémák is.
Ráadásul minden bizonnyal a magyarítás file-jai rajta is vannak a gépeden, úgyhogy csak rá kellett volna kattintgatnod :(

Magyarítás/gombok

(patience, 2008.12.01 13:04)

Olvastam a pdamanian is a problémádat, sajnos nincs semmilyen tapasztalatunk az i908-al kapcsolatban. A fórumon is javasolták, hogy vidd vissza, mert i900-at kértél nem i908-at.
A modaco fórumon előfordulnak i908-ak ott talán találsz valamit a kompatibilitásról.
Emlékszem olvastam olyan esetről hogy valaki i908-as romot tett fel i900-ra, de fordítva nem emlékszem ! Ezt jól körül kell járnod mielőtt bármit lépsz !

Magyarítás/gombok/Mozgás probléma

(Toti, 2008.12.01 12:58)

Sziasztok!

2 hete vettem egy Omniát egy Pest városszéli GSM boltban. Több problémát is felfedeztem (a hozzászólásokban nem találtam erre vonatkozó megoldást).
1. A funciógombokra hiába állítom be akár, az eredetileg megadott Launcher és Fényképező elindítása funkciót, vagy bármi mást, az nem működik, vagy csak egy Softreset után addig, amíg be nem lépek valami programba, utána megszűnik létezni a gomb.
2. A start menü, mozgásérzékelő bekapcsolása eseteén, átfrdulás után egy nagy rakás összevissza ikon, amiket nem lehet indítani, csak a készüliék visszaforgatásáva.

A készülék típusa i908ZHHH2
Magyar nyelvű menü.

Olvastam sokat az Omniáról, mielőtt megvettem,de még sosem volt PDA-val dolgom előtte, így gondoltam én naív, hogy a Hardveres reset segít majdrajta. Így is let, seített, a gombok a forgás is tökéletesen működtek, csak angol menüvel. Magyart em tudtam visszaállítani, se netközelem nem volt, hogy utána ézzek. Ígí másnap visszamentm a boltba, ahol elpanaszoltam, hogy magyarul nem működte, angolul ge, de mostmeg nem magyar. Nem örültek neki, hgy reseteltem, mondták 2000 ft újra magyarsítani kell... mondom mit tudok tenni, legyen. Délutánra meg is csinálták, újra magyar lett, és a gombok nem működtek, start menü kirksz kraksz. Belátták, hogy ennek nem így kéne működnie. Elvitték majdnem egy hétig, hogy megnézik mi a szitu...majd hoztak helette egy másikat, kicserélték. Barátnőm hozta el, mert nem tartózkodtam Pesten, erre mikor kezembe vettem, ugyan ez a probléma merült fel az új készüléken is.
Nem látom értelmét a boltba visszavinni, pénzt nem adnak vissza godlom, segíteni meg nem tudnak.

Kérdésem lenne, hogy mit tegyek, Rom frisítést? Nem láttam arra vonatkoó utasítást, a romfrissítés menüben, hogy 1900 és i908 között van-e kompatibilitás, rátehetek-e i900-as friss rom-ot?

Avagy nyomjak ismét harveres resetet, és csak egy magyarosíást végezzek? Csak itt merül fel bennem a kérdés, hogy i900_HUN_XDHK2 magyarosítás jó-e i908 ZH-s gépre? Vagy van esetleg erre? (A készülék hardreset után angolul indul, azonban néhol mégígy is kinai, pl Kapcsolt kezelő Widget)

Volt másnak is féle prblémája?

Előre is köszönöm a tanácsokat, elnézst, h figyelmetlen voltam, és a forumbavan erre vonakozó megoldás.

Toti

romfrissítés

(patience, 2008.12.01 11:13)

Úgy tudom, valamit módosítottak már az updateren így a túlélési arány tovább javult. Főleg a G4 rom előtti Omniákkal és a gyári romokkal voltak gondok. Itt nincs hardspl mint a HTC-knél :((
Főleg a phone résznél hal meg első alkalommal, mert akkor települ rendesen a driver, de abból az állapotból újraflasheléssel általában ki lehet hozni. Volt itt nemrég egy eset, amikor meghalt teljesen, remélem jelentkezik majd a fiatalember, hogy tényleg vissza tudták-e hozni a totál halál állapotából könnyedén a szervizben, ahogy mondták neki amikor bevitte.
Stabil XP legyen és be kell tartani amiket leírt Lifeforce. ( Ő már minimum 100 Omniát frissített meghalás nélkül, én is a sajátomat legalább 5x-6x és egy pannonost)

rom frissítés

(omniman, 2008.12.01 11:02)

sziasztok! Lehet egy kicsit láma kérdés lesz de néztem az oldal lején a romfrissítési statisztikát és hát mit is mondjak érdekes..tisztelet azoknak akik bátrak és sikerült nekik, remélem megoldódott akiknek el halt, és megértem hogy sokan nem próbálkoznak vele. valaki meg tudja esetleg mondani hogy mi az oka ennek sok hibás frissítésnek? én gondolkozok rajta de egy kicsit elbátortalanodtam, volt s200am htc universalom, de azoknál soha semmi gond nem volt a frissítéssel főzött romok is mentek minden gond nélkül, egyedül arra kellett ügyelni hogy xp-s géppel és feltöltött akksival csináljam, viszont jelen esetben nem nagyon merném megriszkírozni...
ps. gartulálok az oldalhoz nagyon jó, csak így tovább!!!

ledony

(patience, 2008.12.01 10:28)

Olvass vissza 3 üzenetet. (telefon nyelve)

ledony@yahoo.com

(XYSENDERMON, 2008.12.01 10:15)

Ma amikor bekapcsoltam a telót kiírt egy hibaüzenetet angolul, hogy vmilyen Scan....-t nem tud megnyitni.
Ezt bezártam és amikor a PIN-t beütöttem nem volt benne magyar menü minden angolul van benne és egy csomó programot amit már régebben feltelepítettem és rendesen működött nem indít el és az ikonok is csak halványan látszódnak!
Tegnap még tökéletesen működött, nem volt semmin probléma vele!
Van arra mód esetleg,hogy itthon rátudjak tenni magyar nyelvet vagy a magyar nyelv fájlait hol találom a telón?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Következő »